tomhet

Minns när jag såg dig på Metaltown, vi hade inte hälsat än. Minns att jag blev super nervös och ville inte att du skulle se mig än för att jag åt och jag ville ju krama dig, inte krama dig med en korvbröd i handen. xD Haha, så jag och H gömde oss så länge medan vi åt. xD

Minns hur jävla lycklig jag var den dagen. Minns hur glad jag var. Det kändes som om det varade så länge. Tiden gick snabbt men ändå tillräckligt långsamt för att kunna njuta av det ordentligt. :) Jag minns hur varm jag blev inombords när jag kramade dig. Minns hur himla glad jag var att få vara med dig där de korta stunderna.

Jag skulle göra allt för att få gå tillbaka och uppleva allt det här igen. Men jag är rädd för att aldrig få uppleva det här igen. Varför känns allt så konstigt nu? Det känns så tomt på något sätt. Det finns ingen glädje i något, men inte heller sorg. Känns som om inget spelar någon roll, finner inga känslor för något. Gömmer mig från verkligheten genom att se på serier. Hur kunde allt bli såhär? Hur ska jag få allt att bli som vanligt igen, så som det brukade?
  Jag kan inte se något roligt i något längre, förutom i serier, tv och film. Jag kan inte ens se något roligt genom att umgås med vänner, okar inte umgås med folk just nu. Vill bara att allt blir bra igen, men hur?

..

Det finns tre saker jag är rädd för. Då menar jag rädd, verkligen rädd för. Det finns mycket som skrämmer en här i livet, mycket att vara rädd och och rädd för. Men, dessa tre saker är mina största rädslor.
Det första som jag är rädd för är att förlora A. Och jag menar det, helt allvarligt. Han är min bästa vän, på riktigt. Han har alltid funnits där, vi kan skriva om vad som helst och prata om allt. Jag är rädd för att förlora honom för då förlorar jag en del av mig känns det som. Jag älskar honom, massor.

Det andra jag är rädd för är att dö ensam. Tänk om kärlek inte finns, inte finns för mig, att det inte finns någon kärlek för mig. Det kvittar, bara jag har A eller en vän som honom. Och jag vet att det inte finns någon annan som honom. Vill inte dö ensam. När jag dör, eller de sista timmarna, dagana i mitt liv, vill jag inte vara ensam.. Vill vara med A eller någon annan lika viktig person.

Den tredje saken jag är rädd för är att inte utnyttja livet fullt ut, göra allt det man vill, nå sina drömmar o.s.v. För det här är den enda chansen, den enda, den sista. Och jag vill kunna känna mig stolt med mitt liv, vad jag har uppnått, vad jag åstadkommit med. Bara det är viktigt. Bara det betyder något för mig. Vill inte ångra att jag inte gjorde de där sakerna jag ville. Detta är även anlednngen till att jag är livrädd för att mitt liv ska ta slut.

Älskar dig A, massor. :) <3 Tack för att du är världens bästa vän. :) Haha på tal om A, saknar honom nu faktiskt men tror att han sover. :) Eller, jag vet att han sover. o_o imorgon är det fredag bw. Vill inte det.

Tråkdag

Är sjukt trött nu. :o Har dessutom jätte tråkigt och känner knappt för att ens titta på OTH. :/ vet inte vad jag ska göra. Visste att detta inte fungerar i längden men vad fan ska man göra. :S

Inte ens halva dagen har gått än. :/ Har absolut ingen aning om vad jag ska hitta på. -.- Känner inte för att göra någonting alls.

How it started

Förlåt för den jätte dåliga uppdateringen. :o Har haft fullt upp med att titta på One tree hill och är redan på säsong 3. o_oHaha, så mina dagar ser ut såhär:

- Frukost
- borsta tänderna o.s.v.
- One tree hill
- one tree hill
- one tree hill
- mellis
- one tree hill
- one tree hill
- middag
- one tree hill
- one tree hill
- smsa med A
- sova

Haha, det är allt jag gör på dagarna. :P Sounds fun? Actually, it is. :) Eller ja, så länge man är borta från verkligheten. :) För ni vet, när man tittar på film och serier kommer man bort från verkligheten ett tag. :) Och det är väl antagligen därför jag ser så mycket på serier just nu. :) Funderar redan på vilken serie det blir härnäst. o_o

Har arbetat lite med projektet i helgen, ganska slarvigt dock. Satsar inte på högre än G utan siktar på ett G, orkar inte anstränga mig för tillfället. Eller ja.. lär väl vara såhär ett tag. :)
  Ärligt talat har jag inte mått bra på snart ett år. Jag menar, visst mår man inte bra om man flyr från verkligheten?



Det började med att sommarlovet startade, förra året, satt inne och deppade, fick massa ångest, mådde skit. Så höll det på ett antal månader. Sedan tog all energi sakta slut. Jag började strunta i konserter. Orkade inte längre gå på konserter, kände inte att det var kul längre.
  Sedan började jag köpa kläder så att mitt liv kanske förändrades. Kanske någon såg en då, kanske man träffade nya människor ifall dem såg en? Men nej, det var fel, såklart, det visste jag ju redan men hoppet fanns där. När jag insåg att det inte fungerade tröttnade jag och orkade inte längre försöka med det.

Sedan träffade jag A, jag hade längtat jättemycket och var så himla glad över att få träffa honom. Men när han väl var hos mig, kunde jg inte riktigt njuta av stunden, kunde inte glädjas så mycket som jag ville. Fick nästan ångest 2 dagar innan han skulle hem. Såg på honom medan han låg där och sov, kunde inte hålla tillbaka tårarna. Varför kunde jag nte glädjas av att göra saker jag älskade?
  När jag väl insåg att inget kändes roligt längre orkade jag bara inte mer. Slutade bry mig om hur jag såg ut, orkade inte med skolan, orkade inte umgås med vänner eller kompisar, orkade inte gå på konserter, inte köpa massa kläder, inte ens följa med till affären, inte göra någonting förutom att sitta hemma och hålla mig sysselsatt på något sätt som inte ansträngde mig.

Och här är jag nu. Försöker fortfarande få orken tillbaka. Är inte ledsen, vet inte om jag är glad, känner mig antagligen tom inombords. Gömmer verkligheten genom att se på serier. Försöker göra mitt bästa för att orka göra alla läxor. Säg inte att det här är lättare än när man känner att man inte orkar mer. För det är antagligen lika svårt. En dag kommer man se att det inte fanns någon till serie att kolla på, upptäcka att du inte vill se någon till film. Då måste man hitta tillbaka orken. Men jag har ingen jävla aning om hur och det känns så hopplöst.


trött

Sportlovet kommer troligtvis bli hemskt, men jag får hoppas på det bästa. Kommer sakna A en massa, oroa mig för massa vänner, gruva mig inför högen av läxor som väntar på mig. Känner mig sjukt trött. Vet fan inte vad som är fel med mig. Ska försöka göra lite läxor imorgon, så något blir klart.

Haha, jag fattar fan inte. Jag orkar inte ens svara på mail eller något nu. Det här blir fan bara värre. -.-

Btw är jag sjukt sugen på godis, ska nog köpa det imorgon. :)

Orken är borta

Har börjat se på One Tree Hill nu och det är riktigt bra. :) Har ju sett några få avsnitt på TV när det gick men det var inte bra alls när man inte hade sett från början. Nu tycker jag om det massor. :)

Btw har jag fullt upp i skolan. -.- Ett läxförhör i psykologin, men har dock inte anteckningarna till det så kan inte göra det. Sedan har jag läxförhör i religion och kan knappt hälften. Efter sportlovet har jag en redovisning som jg måste göra, måste lägga till mer fakta och sådant. Sedan har jag ett projekt samma vecka som ska vara klart. Sedan har jag ett gammalt prov jag måste göra. Och till sist har jag ett fördjupningsarbete i psykologi, 3 jävla A4-sidor ska man skriva. Helt otroligt, orkar fan bara inte med allt det här.

Jag vet inte ens om jag orkar plugga efter gymnasiet, inte jobba heller egentligen. Känner mig helt slut. :/ Måste få tillbaka min ork och vilja för att kunna klara allt.

Dessutom, jag ber mina vänner om förlåtelse, jag orkar inte umgås med någon nu. Jag orkar inte vara med kompisar, vill bara sitta hemma hela tiden. Jag orkar inte ens träna, eller bry mig om hur jag ser ut. Jag orkar inte gå på konserter eller festivaler och jag orkar knappt gå till skolan. Jag orkar inte ens följa med till affären längre eller shoppa, ingenting. Energin, orken, lusten, allt är bara borta.

Ska försöka fråga um vad jag ska göra för jag kan inte ha det såhär. Det blir inte bättre, jag har känt såhär enda sedan i höstas och ingenting har blivit bättre, bara värre.

-

Fan vad irriterad jag är nu! -.- Vill bara slå sönder något. Förstår inte varför men mitt temperament är så sjukt stört, blir liksom förbannad för minsta lilla. Och då menar jag förbannad.

Antar att det har med resten av mitt mående att göra.

Lite planer

Inom en snar framtid tänker jag återskaffa min piercing i underläppen! :'D Den ska vara centrerad, precis som innan. :) Fick ju ta ut den när jag opererades. Ska göra den på Plain pain i Sthlm. :) Han som jobbar där är en sjukt bra piercare som alltid är villig att hjälpa om man undrar något eller så. ^^ Dessutom ligger det så nära centralstationen, så det är ett stort plus. :)

Hade gärna velat åka till Calm och göra den för omväxlingens skull, plus att piercarna där är jätte trevliga och så, men vägen dt är så krånglig och dryg att jag lätt skippar det. :P

Veckans planer:
-Plugga
-Sova så mycket jag kan (är redan sjukt trött nu o_O)
-Njuta av håltimmarna och sovmorgnarna vi har denna vecka

Haha, inga riktigt viktiga planer förutom pluggandet. xD Nu när man varit sjuk från skolan ett tag känns det nästan tungt att gå tillbaka dit igen. :( man känner verkligen att man inte vill till skolan alls, speciellt inte plugga. -.-

Btw! jag har köpt en klänning! :D Sjukt snygg, på bilden iaf, får se hur den sitter irl. xD

Såhär ser den ut:



Köpte även en t-shirt som ser ut såhär:



Hade kollat på den där klänningen i flera veckor, och bestämde mig igår för att beställa den. :D Tröjan var dock tillfälligt utsåld så lär ta lång tid innan jag får dem, kanske 3 eller 4 veckor? Hoppas de kommer så fort som möjligt i alla fall. :D


O.C

Insåg idag att jag nu har kollat på alla avsnitt i The O.C :( Tråkigt, då har jag inget att kolla på, på sportlovet. o_o Måste erkänna att serien är sjukt bra! <3 När den gick på tv förut tyckte jag inte alls om den dock. :P Då avskydde jag också karaktärerna Marissa och Ryan. xD Vet inte varför dock, men störde mig på dem. :P

Men nu när jag började se på den här serien gjorde jag inte det, gillar serien starkt nu. :D

Btw älskar jag kaninen Pancakes! :D Haha, ni kan tänka mig vad jag sa. xD Jag bara "Naaw! Vilken söt! Jag vill ha den! :(" när jag såg den på datorn. xD Kollde nämligen på serien via datorn. :)

Helt otroligt, nu sitter jag och lyssnar på Paramore. Min ena tengent på datorn dampar btw. o_o Måste trycke jättehårt för att det ska bli stor bokstav. o_o

A åker förmodligen bort på sportlovet, kommer sakna honom massor. :( <3


Om ni undrar varför jag knappt uppdaterat bloggen alls är det för att jag tittat på O.C hela tiden typ. o_o
Skönt, nästa vecka är det sportlov, längtar! <3 Dock kommer jag ha jätte tråkigt. :(

Btw, det är ngt fel igen på blogg.se -.- Kan inte ha bilden i mitten centrerad utan att texten under också blir centrerad. Fatta vad irriterande.


wish

I wish you were here, because I need you now. <3

Worried

Sitter just nu och oroar mig som fan. Är orolig över A. Han har inte svarat på över 12 timmar på mina sms, har t.o.m ringt honom. Men han svarar inte. Hoppas det inte har hänt något, kanske är han bara och renoverar.

Dessutom börjar jag få dryg jävla ångest nu. Har försökt skjuta undan den och försökt fokusera på annat hela dagen idag. Och folk börjar fatta att allt inte är bra. Snälla, orkar inte att folk går runt och oroar sig. Jag mår bra förutom att jag inte vill eller orkar göra annat än att vara hemma, plus att jag får ångest om jag känner mig ensam, känner mig nedstämd, eller så kommer den bara helt plötsligt.

Kan inte sluta oroa mig över A. Tänk om något har hänt, tänk om det är akut. Fan, tankarna kan inte sluta snurra runt i huvudet. -.-

..

Har ingenting att skriva, mer än att jag trodde det var lördag idag. Stor besvikelse.

Btw, life sucks.


Hemma fortfarande

Är hemma fortfarande, behövde som tur inte åka till akuten! :D dock har jag fått vara hemma och kämpa med mensverken. -.- Stavas det verk eller värk? o_O Har sett på o.c en massa nu i några veckor, hinner säkert se klart hela serien innan sportlovet. :(

Sjukan

Yes, imorgon drar jag förmodligen till sjukhuset. Ska till akuten, min sjukdom är dålig och magen blir bara sämre. Så jag vågar nog inte gå till skolan imorgon. Dessutom tror jag att jag kanske får göra en undersökning på sjukhuset eller ha tarmvila, vilket betyder att man inte får äta på några dygn. Så, då kommer jag antagligen att få ligga där i några dagar.

Ligger typ efter massor i skolan. o_o Men är orolig för min mage nu. :/ Men, jag hoppas allt blir bra snart. :)

Den dåliga uppdateringen

Har varit väldigt inaktiv nu och inte uppdaterat mycket alls men jag har inte mått så bra på sistone och jag orkar inte skriva mer. Skriver igen någon dag, när vet jag inte.

Trött, nedstämd, ångest.

Är fruktansvärt trött idag. -.- Vill bara lägga mig i sängen och sova. Ont i huvudet har jag också. Fyfan, är så jävla trött. :( Please, give me some fucking energy! -.-

Måste boka tid hos psykolog elr ngt, vet ine om jag är trött psykiskt eller fysiskt. Vet seriöst inte, men orkar fan ingenting. -.- vill sova hela tiden eller bara ligga i sängen och tänka.

Ska äta middag på restaurang idag, typ tråkigt och jag orkar egentligen inte det. Förstår inte varför jag är så trött hela tiden. :S Något måste ju fan vara fel och jag äter precis som jag alltid gjort och jag sover lika mycket som alltid. Så jag förstår inte vad som är fel, har känt såhär i flera månader nu. :S

Känner mig typ smått ledsen också. Känner att jag typ vill att någon ska se mig, på riktigt. o_o Men det har troligtvis med min barndom att göra. föräldrarna jobbade ju så mycket att jag aldrig kände att jag fick den där uppmärksamheten jag behövde och barn behöver ju mycket uppmärksamhet. Det var också därför jag ljög så mycket när jag var liten. :P Kunde dra ihop värsta storyn bara för att få uppmärksamhet, ljög fan om allt möjligt. xD Jag ljög t.o.m. om att jag hade fått en lillasyster. XD

Saknar A nu. :( <3 Kommer inte bli social med honom förrän imorgon för att han ska på fest. :( Känner att jag troligtvis kommer få ångest idag också. -.- Pallar inte! :o Känner den redan bita tag i mig nu, sakta men säkert börjar paniken komma så fort jag tänker smått ledsna tankar. Får inte tänka på jobbiga saker. Måste tänka positivit, tänka på roliga saker. Bort, bort med allt dåligt.

Orkar inte. Ge mig bara glädje och ork så kan jag hålla tyst. -.-

..

Idag var jag i Enköping och tog bort stygnen, gjorde för fan ont! :o Och läkaren uttalade mitt namn typ konstigt, lät ju jätte fult. -.- Så hade typ lust att spraka på henne när jag låg där på britsen och hon tog bort stygnen och det gjorde jätte ont. xD Haha, men jag blir typ som ett litet barn när jag får ont eller så, blir typ grinig och sur. xD Haha, jag är skum. o_o

Ska snart iväg till skolan igen, gick hem efter religionskunskapen för att vi inte hade något att göra. :) Ska till vårdcentralen nu och ta blodprover. :) Sen ska jag låta de stämpla ala kvitton så jag får frikort nästa gång jag åker till sjukan. :D Efter det tänker jag springa till Ica och köpa någon sådan där Måltidsersättnings bar. :D De är jättegoda. xD Brukar köpa Nutrilett Bar, Peanut and Cranberry. :D Supergod! :o xD

Ska kila iväg ner till vårdcentralen, skriver mer ikväll! ^^


-

I want to see the blood gush,
want to feel the pain,
want to calm down my thoughts,
want to take away the anxiety,
want to believe in your words.
Want to live happy.
I Don't want to feel like this,
I want to remember,
Remember how it feels to be happy.
I Want to see you,
I Want to be with you,
'Cause I love you.

Dikten är skriven av mig, för typ någon vecka sedan.


Trött!

Fy så trött jag känner mig idag. :o Orkar absolut ingenting. :o Ska nog lägga mig i sängen och vila ett tag tror jag. :) Känner mig konstigt typ ledsen också. Saknar A också. <3

Fyfan vad trött jag är. :( Känner mig så himla trött hela tiden, vet inte om det är något fysiskt eller psykiskt, kanske både och? Bör egentligen kolla upp det för jag har seriöst ingen lust att göra någonting. -.- Känner bara att jag vill vila hela tiden, det är inte kul att göra något, t.ex. gå på konsert. Hatar att det känns såhär för det här verkar ju inte gå över heller. -.-

Saknar det!

Jag satt just och tittade på en bild på mitt hår när det var rött, gud så fint det var! Jag saknar det enormt. o_o Men det är så jäkla jobbigt att färgen är svår att få ur bara. :( Har fått kämpa en massa och det har tagit tid att få ur det röda ur håret. o_o

Mitt hår när det det var rött:



Mitt hår just nu när det är lila:



Haha, hade lite utväxt där. xD Men jag saknar det röda. o_o Det var liksom jättefint då. o_o Eller vad tycker ni? :o

Jobbig helg

Min helg som jag skulle berätta om var ganska så jobbig.

På kvällen i fredags märkte jag att min infektion vid bölden vid yttre blygdläppen hade blivit värre, så jag åkte in till akuten. Där fick vi vänta i flera timmar. Sedan fick jag ta prover och de kikade lite på infektionen. Dock gjorde de inte mer än så, så jag fick åka hem igen och komma tillbaka klockan 9.00 nästa morgon.

Så jag var hemma 02.30 och fick 5 immars sömn. Var sjukt trött på söndagen. De tog nya prover och de var bättre men jag fick ändå antibiotika.

Var på återbesök igår, de kunde inte ta bort stygnen ännu för att det läkt så segt. Så jag ska tillbaka dit nu på fredag för återbesök igen. o_o xD

Väldigt mycket besök på sjukhuset blev det för min del i helgen då. :P Jävligast var ändå på natten, jag var så otroligt jävla trött! :o Det var läkaren också, hans ögon var helt bldröda. :o Och han såg ut att kunna somna vilken sekund som helst. xD Stackare. o_o

I måndags gick jag till skolan med mjukisbyxor. Ja, ni läste rätt, mjukisbyxor. Något otroligt ovanligt för att vara jag. xD Hade faktiskt aldrig haft mjukisbyxor i skolan innan. :P Men operationssåret är fortfarande lite känsligt så vill liksom inte skava sönder det med jeans. xD Imorgon blir det kanske leggings, får se. :) Orkar seriöst inte bry mig om hur jag ser ut längre så jag fixar aldrig mitt hår heller, orkar inte.

Slänger in en liten bild på min outfit jag hade idag och igår. ^^



Denna tröja alltså:


Älskar den tröjan btw. ^^ Förlåt för sämst bildkvalite, bilderna är tagna med min kassa mobilkamera. :P

RSS 2.0