Så svårt

Varför ska det vara så jobbigt att andas, att leva?

När är det min tur att må bra? Börjar tro att det inte ens finns en sådan dag, inte för mig.

svårt

Det känns så svårt att gå vidare, jag gillar honom fortfarande. Ville ha en framtid med honom, kunde nästan se oss tillsammans i flera år. Jag hade precis blivit lycklig, på riktigt, eller jag var i alla fall väldigt nära, men så blev det såhär. Allt man bygger upp faller ner, varför då ens försöka bygga upp något när allt ändå bara rasar ner igen?

Trodde verkligen att livet skulle bli bra, att jag äntligen skulle få vara glad och lycklig ett bra tag, men jag hade fel. Jag hade så hmla fel. Vill bara komma bort, vet inte hur jag ska klara mig ur allting. För jag känner mig så fruktansvärt ensam.

Hej

Nalbin är bäst! :D <3

Ensam igen

Ja, nu är man ensam då. Han gjorde slut idag. Känner mig helt förstörd, vill bara gråta och skrika och försvinna från allt. Första gången i mitt liv skulle jag vilja testa det, liksom bara få komma bort lite. Men det lär inte hända. Livet är emot mig känns det som, så fort allt börjar bli bra rasar allt samman. Förtjänar jag verkligen inte att få vara glad?

Life is just playing with me

Life just want to play with my feelings.

Yes, så är det nog. Så fort allt börjar bli bättre, går allt åt helvete igen. Börjar tro att det inte är meningen att jag ska vara glad. Förtjänar jag verkligen inte bättre?

orkar inte uppdatera

Hej! Jag har uppdaterat dåligt men har haft så mycket annat att göra att jag inte orkat. :) På onsdag blir de lite sovmorgon, ska till kuratorn. ^^ Tror tyvärr jag måste fortsätta där iaf. :( Mår dåligt så fort jag är ensam och känns som om jag har för lite kompisar. :/ Trodde det var prima nu, men icke. :) Aja, då fortsätter ju iaf mina sovmorgnar. :D xD

RSS 2.0