Hur jag nu är 100 % frisk!

Sådär, har suttit och läst lite i min blogg. Mycket minnen, både dåliga och bra. Men nu är mitt liv bra, läste på några inlägg där jag undrade om jag någonsin kommer att må bra och ja, för det gör jag nu! :D
 
Jag har körkort, jag har ett jobb och jag trivs med mitt liv. Det känns helt underbart! :) Jag är inte heller rädd för människor längre, jag är inte deprimerad och jag har inte skadat mig på länge. Tror det var ca ett halv år sedan jag skadade mig sist. Det känns så ksönt att vara frsik! :D Visst, vissa vanor som att vika ut har jag väl fallit tillbaka i ibland, men nu vet jag att jag är fin som jag är. Jag behöver ingen sådan bekräftelse mer. Kanske hänt lite då och då, det började ju ändå för så många år sedan så ibland får man ju återfall. Men det är något jag kämpar emot riktigt hårt, så det går bra. :)
 
Men nu har jag som sagt ett jobb och körkort, tänk att jag år 2011 sa att det kommer ta år innan jag orkar skaffa körkort, men jag blev frisk från min depression och nu har jag ju körkort bara ett år efter! :D Blev ju helt frisk sommaren 2012, nu njuter jag bara av livet och gud så underbart det är!

RSS 2.0