Ledig idag

Hej bloggen! ^^ Blev att vara ledig idag, skulle inte hunnit jobba mer än 30 min annars. :P Så jag ska ta det lugnt tills jag ska iväg till läkaren. :) Har btw varit och piercat mig, i lördags! :D Blev grymt bra! :D Piercades på Calm, grym studio! :D  Piercade underläppen. :) Bild kanske dyker upp sen. ^^ Annars har jag inte gjort mycket alls. o_o Btw, jag älskar låten Jag saknar dig mindre och mindre med Melissa Horn. :D Och sant, jag skanar honom mindre och mindre. :)

Wiho, nästa helg blir det kanske och träffa F. ^^ xD haha, vafan behöver ju fler friends. :( Sak samma om det är en kille eller tjej, bara personen är schysst. ^^ Eller så ska jag kanske träffa en tjej. :) Men vi får se, F kommer ju få lön på fredag så han kanske kan komma och se film med mig på lördag eller något. ^^ Plus att han kan åka hem samma dag för att han bor så nära, bra ju! :D

Jag var hos kuratorn idag också, kommer inte få några antidepressiva. :) Ska istället försöka komma på något komplement istället för att göra det. :) Men om det blir värre kanske jag skulle få det i alla fall. Men nu känns det lite bättre i alla fall. :)

Nya ögon

Idag hämtade jag ut mina nya glasögon! :D Haha jag tycker de ser ut sådär på mig. o_o Men man vänjer ju sig. ^^ I helgen ska jag också pierca mig, ska bli kul. :D Ska pierca mig i läppen så som jag hade innan, i underläppen. :) Idag blir det att sova tidigt. :) Var jätte trött på jobbet idag. :o Och om några veckor eller ca en månad eller något ska jag träffa V, haha spännande. :) Alltid kul att träffa nya människor och han verkar jätte snäll. :)

Nej, snart blir det sova. ^^ ska fixa färdigt frukost och sådant till imorgon bara. :P ^^

8 februari

Idag var jag hos kuratorn, ska få börja äta antidepressiva igen. :) Skönt, hoppas de hjälper bara! :) Sedan skulle jag kanske få något lugnande också vid ångest eller vad det nu är för konstigt. :) Men det beror på om jag behöver det liksom. :) Men känns skönt att få börja med de igen, vet inte hur länge jag annars skulle stå ut. Och nu i helgen vet jag inte vad jag ska göra, antagligen deppa och ligga hemma och ha ångest. Ingen kan ju ses. :/ Men men, är man ensam så är man.

-

Jag skäms över att vara människa. Åh, bara dö allihopa!


Det är såhär hatet föds, när folk beter sig sådär.

,

So fucking alone.

RSS 2.0