förbannad och ledsen

Jag känner mig sjukt förbannad och ledsen! Känner mig så utnyttjad. :/ Är trött på alla idioter som finns i den här världen.

Fattar inte varför

Har börjat sakna dig, jag vet inte ens varför, du var en skitstövel, lögnare. Varför saknar man personer som man inte ens mådde bra av? :S Fattar inte, har börjat sakna P en del. Kanske det fina vädret som påminner om honom? Vet inte vad det är, men saknar honom ibland. Speciellt då jag känner mig ensam.

Usch, önskar någon fanns där nu för mig men det är ingen som eller hör mig. Var är alla när man behöver de som mest?

-

Vill bara bort, nu. Dö alltihop!

5 april

Jag kom hem från jobbet för ca 25 min sedan. och jag mår redan dåligt. Bra start på ledigheten liksom! Ska försöka sova tror jag så att jag slipper känna något, bättre så. Gäller ju bara att vara tillräckligt trött också. :/ Fyfan, fattar inte hur jag sedan ska klara av semstern på 4 veckor, kommer ju fan dö! :o Nej men gud, det kommer bli en marddröm. :( Är rädd för att falla ner i depressionen igen, känner mig så jävla ensam och ingen varken ser eller hör.

Usch, får väl ta och tröstäta den här helgen. Orkar fan inte tänka på hur hemskt allt känns. Hur ensam jag egentligen är, hur ingen egentligen bryr sig. Det är i alla fall så det känns, att ingen bryr sig på riktigt, ingen förstår och ingen vill förstå.

Orolig och nervös

Äs så jävla orolig för de kommande helgerna! Börjar gråta bara av att tänka på det, haha sitter t.o.m. med tårar i ögonen nu. o_o Liksom ingen kan ses och jag vet inte hur jag ska klara mig! Åh, känns som om ingen bryr sig. Att jag inte har några kompisar. De säger att de bryr sig men de har aldrig tid. Då hinner man väl inte bry sig liksom?

Fan, orkar inte. Känns som att jag ska explodera snart, men alltid när man behöver någon som mest så finns det ju aldrig någon där. Jävla piss liv, dö förfan!

Fick btw veta att C har någon ny, fick panik, blev ledsen, avundsjuk på honom. Allt går så jävla bra för honom men mitt liv står på ruta ett, det rör sig ingenstans. Blir varken sämre eller bättre, är bara helt jävla tomt. Orkar inte med det snart! Känns som om kuratorn itne tar mig på allvar heller, bara säger att jag måste vara själv ibland, men är dte meningen att jag ska känna så jobbigt när jag är själv? Är det meningen att det ska vara såhär?

Jag står och ropar på hjälp men ingen varken ser eller hör mig..

2 april

Hej! Igår kändes allt förfärligt. Men det känns lite bättre idag, jag tror jag klarar mig. :) Blev så förkrossad igår när mina påskplaner blev förstörda för att V inte kunde ses. Sedan fanns det ju såklart ingen annan som kunde heller. :/ Jag känner mig dock orolig fortfarande.

Jag vaknade imorse av världens huvudverk efter allt gråtande igår, ögonen var helt sönder kändes det som. o_o Var fortfarande ledsen på morgonen, ville stanna kvar hemma och bara ligga i sängen hela dagen. Men jag tvingade mig upp ändå. :) Jag tränade ikväll, kändes lite bättre efter det. :) Man får tankarna på annat när man tränar. Imorgon ska jag till jobbet och på kvällen övningsköra. så skönt när man är sysselsatt! :)

Ni får hålla tummarna för att min påsk bli bra, ska kanske träffa två under påsken, men inte säkert. Blir nog lika panikslagen om de också säger nej. :o haha, får hålla tummarna för att allt går bra!


RSS 2.0