Bästa vän

Jag tycker om dig sjukt mycket! <3 Du kommer alltid vara min bästa vän. <3 Du anar inte hur tur jag har som fann dig. :) Du är min bästa vän, A. <3 :)


I'm trying

Det blev inte att åka till Enköping idag på oktoberfesten. :/ Men då missar jag ju i alla fall inte Idol! :D <3 Plus att jag hinner spela massa sims ikväll. ^^ Och fixa fädigt madrassen till imorgon när C kommer. :) Haha, kommer vara jätte nervös. xD

Tänker fortfarande på p. Känner mig så jävla sårad. Var allt bara lögn? Trodde du verkligen att allt skulle ordna sig? Jag trodde aldrig det, men jag höll hoppet uppe för att jag behövde få något bra i mitt liv. Men sen insåg jag att det där inte alls var något bra, mådde mest dåligt av det än bra faktiskt. Skyller inte på dig, men samtidigt hoppas jag att du förstår hur ont det gör. Känner mig bara sjukt sviken och sårad. Och alla mystiska förklaringar, var ärlig hellre än att ljuga ihop något eller bara säga en viss del. Man måste ju kunna prata med varandra. Jag har ju dock lärt mig en läxa, man ska inte bli för snäll hur mycket man än vill hjälpa någon.
Jag hoppas ibland fortfarande på att jag ska få se dig igen, men för mitt eget bästa kan jag inte tillåta det. Jag vet att jag aldrig var perfekt heller och aldrig kommer att bli det, men det där sårade mig oerhört. Att bara helt plötsligt sluta höra av sig som om man inte brydde sig ett piss om personen, och vet inte ens om du gjorde det. Vet att du säkert inte läser det här men är tvungen att skriva av mig. Men jag ska försöka gå vidare, förtränga allt och bara glömma hela grejen. För jag är fan inte värd att behandlas på det här sättet!

Känner mig aningen förvirrad. :/ Drygt. :o Och blir inte att köpa någon snygg kappa som jag hade hoppats på, har inte råd den här månaden. :/ Tänker nog pierca mig i alla fall, saknar ju min piercing något enormt. :o Örsnibben är dock inte riktigt bra ännu. :( Så vet inte hur lång tid det kommer ta innan jag kan töja den. :o Men idag ska jag rengöra alla piercingar ordentligt efter duschen. ^^


Liten uppdatering

I helgen blir det kul! ^^ Ska på fredag till Oktoberfesten i Enköping med H, F och tvp två till. :) På lördag ska jag träffa C och vi ska bowla med massa folk, t.ex. H, F, O, min bror o.s.v. :P C ska sova över. ^^ Ska bli kul. :D På söndag är det ju idol så det är kul, fast tråkigt att C åker hem. :(

Jag vet att jag har uppdaterat helt uselt. :o Men har mått lite sådär, så har inte riktigt orkat. Han besöker mig både natt som dag, mår fortfarande dåligt över allt det. Jag har inte heller varit perfekt precis, men blev något sjukt sårad. Vill ju bara att allt ska vara bra! Men antar att det aldrig blir det så det är väl att föröka glömma och gå vidare. Jag hoppas i alla fall att helgen ska lysa upp mitt liv en aning. :) Det var ju superkul att träffa E förra helgen. <3 :D

Imorgon ska jag till kuratorn, har inte ens gjort hemläxan jag fick. :o Får ta och göra den snart. :) Skulle typ beskriva hur jag mår och skriva ner hur jag känner på ett papper. :P Men gud så sur man blir när de sitter och säger "Det finns ingen medicin eller något som kan hjälpa dig, du måste bara stå ut och fortsätta tvinga dig till saker". o_o Liksom yaay, exakt vad jag vill höra! Eller inte. -.- Vet ju att det är sant men när jag hör det blir jag ledsen. o_o

Nu har jag btw fått min älskade jacka hem, den fanns bara i L dock men dne passar. :) Man kan typ ta bort den fodrade delen eller vad det heter och då blir den ju mycket större också. :) Älskar den! :D Så grymt jävla snygg och skön! :D Färgade håret rött idag, permanent färg. :) Ska dock bara tona sedan i fortsättningen. :) Känner mig i alla fall lite fräschare inför helgen liksom. :P På jobbet idag var det trist som vanligt, men det är ju ingen nyhet. :P






Min lördag

Idag träffade jag E och hennes pojkvän. :) Det var kul att träffa henne igen! :) <3 :D Hade jätte kul. ^^ Haha, vi skulle gått på bio men platserna tog slut. xD Så vi fikade och köpte skor. :) Sen åkte vi hem. :)

Saknar en viss person men vet att jag har det bätte utan den. :/ Varför ska man aldrig få vara lycklig? :o Känner mig deppig som fan nu. :( Har varit deppig enda sedan jag satte mig på tåget hem, känner mig så jävla ensam.

Fyfan, mådde åt helvete i veckan och mår fortfarande ganska dåligt. :/ Känns som om det håller på att bli värre igen. :/ Fan också, jag som trodde allt skulle bli bra snart men det ser inte ut som det. Fan vad jag avskyr mitt jävla liv!

Till och med då

Till och med när man sover blir man påmind om dig.

Så snygg jacka!

Åh, jag bara måste ha den här jackan! :o Ser ni så sjukt snygg den här är. :o Och den passar ju bra att ha på hösten, så den blir nog min ikväll. ^^ Haha, tur att man har råd. :P Var btw på dressman och köpte strumpor igår till mig. :D xD Men från lindex och ica går ju inte att köpa, det är skitkvalité på deras strumpor! :o Så det blir att handla från dressman istället när man ska köpa strumpor. ^^

vill bli bra

I'm so sorry, I cry and I just don't want to live this fucking life! Känner mig så jävla hemsk. Vad fan håller jag på med? Fan jag känner mig så jävla sjuk, snart har det gått för långt. Känner mig så jävla äcklig. Vågar inte berätta det för dig, men jag hoppas om du får reda på det att du förstår att jag ångrar mig. Åh, jag saknar så jävla mycket! Känner mig så jävla ensam. Var är alla när man behöver dom?

Sitter och deppar som fan. Saknar så in i helvetes mycket, vad har jag gjort för fel? Är det jag som gjort något? Är jag för jobbig? Är jag för mycket?

Jag tröståt för ca en halvtimme sedan. Åt två smörgåsar och lite chips. Åh, när jag ser mig i spegeln vill jag bara gråta. Varför ser jag så himla ful ut? Varför får jag aldrig vara lycklig?

Orkar inte vänta på lyckan, börjar tappa hoppet. När blir det bra? Hur lång tid är det kvar? Snälla svara mig. Vill må bra någon jävla gång, och jag hoppas att det är snart.

Btw, jag har bestämt mig för att bli demi-vegetarian! :) Dock inte nu, lättare och bli det när man bor själv. :)

De som får själen att le

I wish I could do something, I wish I could stop the time for a while. Det händer för mycket nu, allt känns bara så overkligt och jobbigt. Är nära till gråt hela tiden, men försöker trycka undan alla jobbiga känslor. Saknar som in i helvet och är rädd som fan, rädd för att bli förkrossad. Kan inte sluta tänka på det, kändes som hela världen rasade samman. Som om världen skrek åt mig att det inte finns någonting kvar, att ingen bryr sig. Fast djuren gör det, det vet jag. <3 Djuren har alltid varit dem som fått mig att kämpa, jag vet att de tycker om mig och de vet att jag älskar dem. De är finast i världen. <3
Enda sedan jag var ca 7 år har de funnits där, det var då jag fann kärleken till dem. <3 Speciellt till Jimmy, en av ridskoleponnysarna. Jag kunde stå och bara se på honom och jag blev så glad, han fick mig att vilja leva på något underligt sätt. :) Jag önskade att jag skulle få köpa honom sedan när han skulle pensioneras. Tyvärr tappade jag lite av intresset och energin några år innan han skulle pensioneras.

Jag minns när en sa till mig att han kunde köpa en häst åt mig, vem skulle inte vilja ha det liksom? Alla hästgalna hade väl sagt ja, men jag tackade nej för jag visste att jag inte hade tillräcklgt med kunskap. Och jag ville och vill fortfarande alla djurs bästa. Egentligen vill jag bli vegetarian, jag kanske blir det i framtiden också för jag älskar verkligen djur. :) Jag satt nyss med tårar i ögonen men nu försvann de, bara av att tänka på djur och hur underbara och fascinerande de är får mig att må bättre. Har ni någonsin känt så? Det känns som om jag är den enda, som kan le av att se en humla, le när en mygga gör mig sällskap eller le åt alla vackra fåglar där ute. Hela jag blir så himla glad då, hela min själ ler när jag bara ser dessa underbara varelser. <3


,

Min helg har varit rena berg- och dalbanan. Usch, önskar att den inte ens existerade. Vill bara glömma bort hela helgen. :/ Och jag känner mig så jävla hemsk, så äcklig, så ful och så tjock. Allt jag gör, det är fan äckligt. Att jag fortfarande gör det, jag trodde jag kunde sluta men det går inte. Känns som om det går för långt snart, att någon måste säga åt min dumma hjärna att det är fel och att jag borde skämmas och sluta. Men jag vet ju att ingen egentligen bryr sig. Usch, det gör ont inom mig. Vill bara gråta och skrika. Vill säga, men får inte och kan inte. Vill inte att helvetet bryter ut. :/ Vill bara bort från allt ett litet tag, men jag vet att det inte hade hjälpt. När blir man bra?

.

Fy helvete, har nog aldrig haft sån här jobbig ångest innan! :o Vill bara skrika högt, slå sönder allt jag ser, vil bara bort nu på en gång! Åh, orkar inte! Fastän solen lyser så lyser den fan int på mig, snälla rädda mig någon jävla gång!


dålig uppdatering igen

Det var ju ett tag sedan jag uppdaterade sist. :) Men ingenting speciellt har hänt, på tisdag ska jag förhoppningsvis träffa E! <3 :) Det ska bli jätte kul. :D Och jag kom på att tisdag passar mig utmärkt då jag ska till kuratorn på onsdag och slipper gå upp så tidigt. :D Längtar verkligen tills på tisdag. :)

Btw, nästa konsert blir In Flames i hovet ii november. :) Dock fick vi sämsta platserna ever! :o Vi fick sittplatser. :( Sämst, jag hatar sittplatser. :( Men men, det är väl värt det ändå.

Känner mig sjukt ensam nu och har grymt tråkigt. :( Och alla är ju sjukt osociala. :( A är och lanar, så han är också osocial. o_o Är dessutom hungrig nu. :P Usch, jag vet inte vad jag ska göra nu. :o Har bara så jävla tråkigt. :/ Jag lovar, nästa inlägg innehåller lite bilder också. :)

RSS 2.0