Kameror

Okej, nu känns det som att jag har skrivit väldigt mycket i bloggen de senaste dagarna, men jag antar att det bara är bra! ^^

Jo, som  tidigagare inlägget så skrev jag att jag ville köpa en kompaktkamera och nu har jag hittat några alternativ som jag funderar extra på! :D De kostar ju lite men det är det ju förhoppningsvis värt. :)

De här har jag i alla fall funderat lite extra på:

- Sony DSC HX5V
- Canon Powershot S92
- Panasonic Lumix TZ8
- Panasonic TZ10

Canon Powershot S90 verkar riktigt bra men alla dessa verkar bra så jag får fundera i några månader. :) Men jag är nästan säker på att det blir någon utav dessa. Har även läst lite recensioner om dessa kameror. :)

För att ni ska se hur de ser ut laddar jag upp bild på dem också! ^^

Sony DSC HX5V

Canon Powershot S90



Panasonic Lumix TZ8


Vill, vill och vill

Nu blev jag sugen på att handla! Eller rättare sagt så blev jag sugen på att köpa en kompaktkamera. :) Bett om lite tips från några personer också. :) En till sak jag blev riktigt sugen på: Träna! Vill träna nu, köra ett riktigt hårdpass! Där man förbränner fett så det bara brinner om det. xD Vill köra slut på mig. Fan vad träningssugen jag blev. o_o Vill träna nu! :o Aja, jag ska i alla fall träna på måndag, på gymmet. :) Ska försöka träna så många gånger jag orkar nästa vecka. :)

Sedan såg jag att Soilwork kommer till Sverige i december, till Stockholm! :D Funderar på att gå och se dem också. :D All that remains ska ju spela som ett av förbanden, minns inte vad de andra förbanden heter. :) Så jag ska alltså gå på så många konserter jag kan i år. :) Nästa år också såklart. :)

Nu har jag också bestämt att om jag inte börjar må bättre så ska jag på måndag till UM och kolla upp om det finns en tid snarast för att prata med någon. :) För det kan bara inte fortsätta såhär, ingen orkar om det fortsätter såhär. Liksom det måste ske någon slags förbättring! :)

Ännu en dålig dag

Idag har jag ännu en dålig dag. -.- Känner mig ensam och ledsen. Ingen aning varför, tårarna vill bara rinna ner. Jag har funderat på att börja rida igen, men det är så himla dyrt så jag tror inte att det blir av. Sedan har jag lagt upp en liten plan åt mig själv :) Planen är att umgås så ofta som möjligt med någon. Tyvärr har jag inte många att umgås med, 2 st sammanlagt. Om man räknar med den närmsta framtiden är det bara 1. Så jag måste alltså försöka hitta nya människor att umgås med. Detta blir självklart ingenting lätt.

Men har funderat på om jag ska träffa J någon gång. Det var flera år sen vi umgicks sist. Kanske ska försöka få med någon till de kommande konserterna också, har redan en jag kan fråga.

Jag måste erkänna att det har bara blivit värre sen jag slutade umgås med E och C. Och ja, jag saknar dem fortfarande lika mycket, saknar de där tiderna oerhört. Men det finns inget hopp om vår vänskap, den är redan avslutad för länge sedan. Vi kan inte umgås, jag passar inte in längre. Vi är olika nu. Så det är ingen idé att försöka, för vi har försökt men nej, det är inte densamma och det kommer det aldrig att bli. Vi är olika nu, vi har förändrats. Jag passar inte in helt enkelt, det fungerar inte längre. Det ligger bara i spillror.

Har funderat starkt på att prata med någon, men vad ska man säga till sina föräldrar liksom? De måste ju undra varför, jag kan inte säga varför. Men kanske ska försöka ta mig till UM någon dag och kolla upp om det ens finns någon där såhär dags på sommaren att prata med. För jag känner att jag inte orkar ha det såhär mer. Ingenting blir bättre, dock inte värre heller men jag vill få ordning på allt.

Snart börjar ju skolan igen. Känns lite skönt, för tänk om man börjar må bättre då igen? Jag hoppas på det. Jag hoppas innerligt att allt ska bli bättre.

Saknar

Nu tänkte jag skrva lite vad jag och A hade för oss under de dagar han var hos mig. :) Saknar honom massor och önskar att vi bodde närmare varandra. <3 Men det vi gjorde var att gå ner till Ica, jag skulle köpa balsam. :) sedan gick vi hem, spelade tv-spel och kollade tv. :) Vi var på Ica flera gånger faktiskt. xD Menmen, det var roligt att bara gå runt och prata. :)

Jag visade ju även promenaden jag brukar ta, den med fin natur. Jag verkligen älskar att gå där, det är så oerhört fint där! <3 Att gå där med sin allra bästa vän var verkligen fantastiskt. :) Sedan åkte vi in till stan en dag också. :) Vi följde med O och hans flickvän. Sedan gick vi alla 4 på bio och vi såg Prince of Persia, tror jag den heter. :) Den var i alla fall bra. :) Det som gjorde den lite bättre var att det var lite sci-fi i den. :) Lite utav en äventyrsfilm var det. :)

Vi gjorde ju faktiskt inte så mycket, A och jag alltså. Resten av dagarna spenderades framför TVn eller så spelade vi kort eller Tekken 4 på PS2. Det var roligt! :D Lätt de bästa dagarna på hela sommaren. <3 Tack a för att du tog dig hit och gav mig ett par helt underbara dagar med dig, som är min bästa vän! :)

Saknar A just nu. Saknar honom mycket. Känner mig ensam, som vanligt. Alla andra verkar ha rätt många att umgås med. H är inte hemma och kommer säkert vara borta tills skolan börjar. Trist, då är man mer ensam. Ibland undrar jag hur jag orkar, jag som egentligen har ett starkt behov av att umgås ofta. Vill kunna prata med ngn.

Återigen, för mycket information. Kanske låser bloggen.

Musik

Just nu sitter jag och lyssnar på musik. Vilken effekt alltså! :o Nu har jag lugnat ner mig totalt, är inte alls irriterad nu. Men är deppig istället men det är lungt. :) Jag längtar till alla konserter som jag ska gå på i höst! Tack vare de ska jag orka ett år till. Ett år till i skolan, ett år till av mina humörsvängningar och allt annat skit. :) Tänkte lista upp lite kommande konserter jag ska på. :D

- Moshpit Open 2010 (endagsfestival)
- Imperial never say die club tour 2010 (Parkway drive, bleeding through och We came as romans är de jag känner till som kommer dit)
- Bullet for my valentine

Sedan kanske jag ska se Sonic Syndicate också. :) Är inte säker, gillar de inte så mycket men då har man något att göra i alla fall. :)

Har i alla fall några bra konserter att se fram emot! :D Tyvärr har jag bara hört talas om ett enda band som ska till Moshpit Open men det gör ingenting, det är ändå en kul grej att åka dit. Då slipper man sitta hemma och deppa. :)

Kommer tyvärr få gå ensam på de flesta konserterna men jag vill fan dit ändå! :D Visst är det tråkigt att gå ensam men vad fan ska man göra liksom. Jag måste också få ha några lyckliga stunder i mitt liv, så det är inget som stoppar mig. :)

Nu ska jag lyssna lite till på musik innan jag åker till min mamma och sedan iväg till bror. :) Jag skriver lite senare igen kanske. :) annars skriver jag mer imorgon, bye bye! ^^


Irriterad

Idag känner jag mig väldigt irriterad. Jag känner mig irriterad på alla runt omkring mig. Liksom fan, vill att de bara håller käften! -.- Idag vill jag bara vara ensam, orkar inte prata med någon. Hoppas att man får lugn och ro när man kommer hem till mamma.

Idag har jag inga stora planer, ska hem till mamma och sedan till bror och äta middag. Förhoppningsvis skriva mycket med A, saknar honom något enormt. <3 Visste inte att det skulle vara så svårt att bara säga hejdå igår, men det bevisar bara hur mycket jag tycker om A. Han är verkligen den bästa vännen som finns. <3

Jag mår inte lika dåligt som igår, men är dock inte riktigt på topp idag heller.

Nu ska jag snart gå och hämta något att äta och lyssna på musik, orkar inte höra någon prata, blir bara så himla irriterad. Vad är det med mig egentligen? Helt hopplöst alltså. Aja, nu ska jag hämta något att äta, skriver senare igen.

-

Varför? Bara onödigt. Eller kanske inte. Men samtidigt onödigt. Vafan, bestäm dig! Både bra och dåligt. Mest dåligt. Men ändå bra. Men mer skam bara. Men ändå mer possitiva känslor i dåliga stunder. Jävla idiot. Varför? Kaos på insidan. Äcklig, ful, fet, inte värd. Söker, finner det, tar och ger, skäms, kaos. Blir ledsen. Hatar! Pinsamt. Så feg. Idiot.


Fyllde på ännu mer i detta inlägg. Kände att jag behövde skriva mer. Vill skrika. Högt. Vill ha människor omkring mig. Men är ensam. Känner mig som en tickande bomb. Väntar på att explodera. Det här hjälper inte ett jävla skit, hejdå så länge!

Fear and shame

A åkte hem idag. Saknar honom oerhört. <3 Nu är man tillbaka i verkligheten igen efter att ha spenderat de underbara dagarna med A.
 
Tillbaka till verkligheten betyder inget bra just för tillfället, kanske aldrig, inte nu, inte nu de närmaste åren. Verkligheten betyder just nu rädsla och skam. Rädsla för det jag gjort, rädsla för framtiden. Skam för det jag gjort, skam för mig, skam för kroppen, skam för mig helt enkelt. Men verkligheten betyder också att jag har tråkigt, känner ingen lust för någonting, bara för flykt, flykt från min värld, flykt från mitt liv. Det går dock inte att fly nu, kanske om 3 år. Kanske inte ens så nära, kanske aldrig.
  Jag vill fly för att jag hatar den här hålan, jag hatar alla onda människor, jag hatar mig själv. Hatar att jag inte får tycka om mig, hatar att jag inte får säga något bra om mig. Vill skaffa mig ett nytt liv där glädje ingår i nästan varje dag. Där tomhet inte finns, där dessa jävla jobbiga känslor inte finns såhär ofta. Det är okej om de finns, men inte så ofta som de gör just nu.

Ser spegeln, vill inte titta, vill inte möta min blick. Jag önskar jag kunde kunde vända upp och ner på mig, som en papperskorg, och bara hälla ut all skit inom mig som jag har just nu.

Skam på detta inlägg. Hoppas ingen läser. Funderra på att skaffa såndär lösenord till bloggen, låsa bloggen. För mycket information till de nära som kanske läser denna. Men meddelar om det blir så.

Ska äta något nu, har ännu inte gjort det. Hoppas ni andra har det bra! :)

Spökkväll i spöregn

Idag vaknade jag klockan 10.00, satte mig och åt frukost och sedan började direkt att städa! xD Men det såg förjävligt ut så jag dammsög halva övervåningen. :) Sedan städade jag lite mer och tvättade kläder. :) Allt det tog ca 3 timmar. :P Efter det duschade jag. :)

Sedan bar det av till stan! :D På spökmiddag! :D Haha, det var faktiskt lite roligt. :P Man var samlad i en grupp, det var rätt många som kom dit, sedan gick en guid runt och berättade spökhistorier. :P På en del ställen dök det upp människor som försökte skrämma en. xD Blev skrämd en gång när en kille i gamla trasiga kläder och låtsas blod i ansiktet hoppade fram från ett hörn. xD En väldigt trevlig kväll förutom att det regnade! -.- Men när vi var vid en gränd gick jag snabbt och köpte mig ett paraply! :D Väldigt bra paraply faktiskt, verkar väldigt starkt också. :)

Sedan när vi gått denna spökvandring i 1 timme och 30 minuter så var det dags att äta middag. :) 3-rätters var det. :) Väldigt gott! :D Haha, orkade faktiskt äta allt. xD Men man fick ju inte så mycket heller, så då orkade man allting. :P Efterrätten var minimal. xD Någon slags pudding var det i en skål och det var bara bottnet det räckte till. xD Först såg man inte att det ens fanns något där, sen såg man att det fanns på botten av skålen. xD Så nu förstår ni nog varför man orkade äta allt. :P
  Efter att familjen hade ätit gick vi till centralen, mina skor är helt dyngsura nu! :o Sedan åkte vi hem från centralen. :)

Och nu sitter jag här! ^^ Snart kommer A, om typ 2 timmar. :P Yaay! :D Faktiskt inte nervös ännu, men det kommer väl när jag ser honom kanske. xD Men hoppas inte! :D Wie, längtar! :D<3 Han ska stanna tills på torsdag eftermiddag så jag kommer inte skriva något nytt inlägg förrän på torsdag kväll som tidigast. :) Kommer att sakna honom enormt sen när han ska åka hem. o_o <3 Vill inte, vill att han stannar för alltid. XD

Men nu ska jag lyssna på musik eller göra något annat trevligt, så hejdå folket! :D

Favoriten bland hästarna!

Sitter just nu och lyssnar på äldre låtar av H.I.M. Påminner om de mörka tiderna, tiderna då ingen såg, då ingen visste, då jag var ensam, ensam på riktigt. Då min favoritponny var mitt ljus i livet. Då jag älskade honom mest av allt på hela jorden, då han fick mig att känna mig uppskattad.
  Saknar att känna hans mjuka päls mot min kind. <3 Saknar hur jag kunde se honom leka i hagen med sin allra bästa vän. Saknar honom enormt. <3 Saknar hur jag kände mig stolt då han alltid var snäll mot mig, saknar hur jag nästan var ensam att kunna hantera honom av alla i gruppen jag red i. Saknar hur jag kunde stå där och beundra honom, beundra hans söthet. Saknar hur jag kunde stå och titta på honom i all evighet utan att tröttna.

Älskar honom fortfarande även om jag till slutet inte hade samma behov, samma behov att känna mig uppskattad. Jag kände att jag inte behövde honom lika mycket och det kändes som om jag inte liksom tyckte om honom sådär på samma sätt längre. Men jag älskar honom ändå. För att han fanns där för mig, för att han gav mig orken att fortsätta.

Sötare ponny får man leta efter måste jag säga. <3 Din nya ägare måste vara den lyckligaste i världen. Du är så underbart söt, villig att hjälpa, du gav den stackars mobbade ponnyn ett lyckligt liv när du var hans bästa vän. Han saknar säkert dig jätte mycket nu. Men han vet att du alltid är hans bästa vän ändå. Ni älskade varandra som vänner. Jag älskade dig, och jag kommer aldrig att glömma dig, glömma din mjuka mule, din mjuka päls, din lilla busighet som fanns inom dig, dina fina ögon.

Här är den älskade ponnyn jag skriver om:




Världens finaste ponny! <3 :) Haha, djur är det sötaste som finns! :D

Torsdag

Idag är det torsdag. :) Till middag är det ju gammal tradition att man äter ärtsoppa och pannkakor just på torsdagar! :) Dock är det nog inte många som följer den längre, inte vi heller faktiskt. :)

Hittills idag har jag städat lite i mitt rum, kastat gamla papper som jag inte behöver längre och sedan har jag tvättat kläder. :) Hunnit tvätta två omgångar faktiskt, snart fyra. Blir nog att tvätta kläder två gånger till efter fjärde gången. :) Har känt att kläderna ligger där och väntar på att jag ska tvätta rent de så idag blev det dags att göra något åt saken! ^^ 

Sedan har jag inte gjort så mycket mer idag. Det blir väl att smsa med A när han har tid igen. :) Ska nog även övningsköra idag igen. :) Jag kan faktiskt säga att det går bättre för mig att köra nuförtiden, är inte lika osäker i trafiken och osäker på mig själv, vilket är kanon! :D

Haha, sedan har jag haft på mig min absoluta favorittröja idag! :D Har faktiskt aldrig använt den innan, den är så snygg så att den nästan bara hänger som en prydnad i min garderob. xD Men den är verkligen riktigt jävla snygg! :D Rawr på den! :o xD Älskar trycket på tröjan, så jävla nice! :D Den är utav märket Bleeding star, de har otroligt snygga tröjor, Iron Fist också för den delen. Dessa två märken är nog mina favoriter när det gäller klädesmärken (stavning?). :)

Här är min älsklingströja, snyggaste tröjan jag äger faktiskt! :D


Haha, var tvungen att ladda upp bild på skönheten (tröjan är skönheten alltså, inte jag). :D Imorgon kommer förhoppningsvis mina nya skor hem också! :D

Ni kanske undrade om min draksamling. Jag har tyvärr bara två drakar. o_o De är så himla dyra att det blir bara att köpa någon drake ca en gång om året. :/ Men här har ni bild på min andra drake som jag köpte för något år sedan:



Älskar dessa drakar! :D<3

Nej, nu ska jag fortsätta lyssna på Bleeding through som förresten är sjukt grymma, deras musik är så jävla skön! Dem var så jävla underbara på Metaltown! <3 Favoritlåten med dem är nog Death anxiety om ni undrar, och btw, jag har hittat ett till bra band - Miss may I! :D Men nu ska jag fortsätta lyssna på underbar musik, bye bye! ^^

Köpen från Kreta

Nu har jag inte skrivit något om Kreta på några dagar och jag tänkte nu skriva om vad jag köpte där. :) Inte så mycket jag köpte men är grymt nöjd med mina köp! :D

Priserna där var ungefär som i Sverige, ibland dock dyrare eller billigare. :) Men jag gick runt i olika affärer och jämförde priserna på sakerna jag ville köpa och köpte sedan från den billigaste affären. :) Tycker tyvärr det är lite dyrt där i de vanliga affärerna, affärerna vid gränderna är dock lite billigare. :) Så jag köpte nästan allt från affärer som låg vid gränderna. :)

Detta köpte jag i Kreta:



En smått "bättre" bild på halsbandet


Halsband med jordgubbe.




sedan köpte jag även en drake till min draksamling! :D Gillar drakar, tycker att de är riktigt häftiga och coola. :) I like them! :D Draken jag köpte kostade dessutom bara ca 160 kr. :)





En tvättsamp direkt från havet!


Solfjäder eller vad de nu heter


Sedan köpte jag ju nallen jag redan visat bild på. :) Men bara för att jag älskar den så mycket och för att den är obeskrivligt söt så laddar jag upp bilden på den igen! :D <3


Film 7 på morgonen

Idag mailade jag och frågade om mina skor jag beställde kommer snart, de skulle vara i framme på torsdag som tidigast, yaay! :D Längtat efter dem i flera veckor! <3 xD

Men gissa vad! Jag vaknade faktiskt 06.50 idag p.g.a att det var så himla varmt i mitt rum. Jag kunde inte somna om, så jag gick upp ungefär klockan 07.00 och satte mig vid datorn och började se på film! :o Ovanligt för att vara jag att vakna så tidigt och dessutom var jag nästan som klarvaken. o_o Jag satte mig och tittade på Donnie Darko, har sett den 2 ggr innan men detta är en sådan film som man kan se om flera gånger utan att bli uttråkad. :D

Sedan när den var slut var klockan någonstans mellan 09.30 och 10.00, så jag gick upp och åt frukost. :) Sedan lade jag mig i sängen och sov fram till 11.00, då vaknade jag igen men somnade om igen och vaknade vid 12.00. :) Kände att jag sovit för länge och kände mig trött. Men jag steg upp och satte mig vid den kära datorn igen.

Innan middag övningskörde jag igen och det gick fint. :) Sedan åt vi middag strax efter att vi kom hem igen efter övningskörningen. Efter middagen åkte jag, pappa och Hs mamma och handlade. Gissa vad jag hittade där?! Hårfärgen som jag använder! :o Helt otroligt, jag har inte sett den någonstans! :o Så jag köpte mig två paket, så slipper jag köpa från Internet på ett tag. Härligt, härligt! :D

Resten av dagen har spenderats av att läsa bok, En mörkrädd pojke heter den. :) En ganska spännande men också lite smått kuslig. :)

Just nu sitter jag och lyssnar på Raunchy, fan så jag längtar tillbaka till Metaltown! <3

Men nu ska jag nog snart sova, så jag slänger in ett nytt inlägg imorgon igen, eller egentligen är det ju redan torsdag nu. :P Godnatt allt folk! ^^

Gårdagen

Gårdagen spenderades av att se på film! ^^ Hann se 4 olika filmer, filmerna jag såg heter Danny the dog, Love Happens, Sebbe och Dear John.

Danny the dog
var inte riktigt som jag hade tänkt mig men den var bra, gullig på något sätt, tyckte Danny var gullig. :) Lite "action" var det väl i den också. :)
  Sebbe var ingen höjdare den heller, pinsamt att den är svensk. o_o Den hade blivit hundra gånger bättre bara den inte var svensk. Svenskt tal på film är inte min favorit tyvärr. :P 
 
Däremot var Love Happens och Dear John bra! :D Båda var ju i genren drama och romantik, romantik är väl inte min favoritgenre precis men det fungerar om det är drama inblandat. :) Vilken av de som jag tyckte bäst om måste vara Dear John faktiskt. :) En sevärd film för er som gillar drama och även kärlek! :D Så den rekommenderar jag. :)

Det där var ungefär allt som jag hann med igår faktiskt. o_o Idag har jag hittills sett på en till film, Mysterious skin. :D En riktigt bra film faktiskt, drama det med. :) Hemsk var den också samtidigt som den var sorglig. Handlar om 2 pojkar som blir sexuellt utnyttjade/våldtagna eller vad det nu var (dåligt minne xD). Ena killen prostituerar sig, den andra tror att han har blivit bortförd av utomjordingar och forskar lite inom det på fritiden. :) Tyckte även att vissa scener i filmen var gulliga, alltså t.ex. den ena pojkens relation till sin bästa vän, det var så sött. :D  Den är verkligen sevärd den också! :D Fin, hemsk, sorglig film, vilket betyder Perfekt! :D Så jag rekommenderar denna film till er som gillar drama och hemska filmer. :)

Planer inför resten av dagen:
- Hälsa på hos mamma nu när moster o kusiner är där
- Övningsköra med pappa

Det var allt. :) Blir väl säkert att hitta på något annat också. :) Längtar tills A kommer hit på lördag! :D <3 Längtar, längtar, längtar! :D Kommer säkert vara jättenervös men ska försöka slappna av och tänka på underbara Metaltown, då livet var som bäst och problemen/bekymrerna var som bortblåsta! <3

Fortsättningen om Kreta

Det här får nog bli det sista inlägget om Kreta. xD Så här kommer en summering av resten av dagarna! :D Read and enjoy. ^^

Fortsättning på dag 3:

Efter att ha besökt fortet så gick vi och åt mellis på något café. :) Det var verkligen ett jättefint café, vi satt självklart utomhus. :P Det hängde även en massa vindruvor från taket på cafét. Jag fotade dock inte dem. Men det var riktigt fint och mysigt och personalen var riktigt trevliga. :)

Sedan på kvällen gick vi runt i stan, där fanns det en massa små butiker, det var alltså små gränder överallt fulla med bara butiker. :D Det gillade jag. ^^ Jag fotade dock ingen gränd heller. :/ :P Men hittade en skoaffär och gissa vad? Där spelade ingen roll vilken skostorlek du har, det fanns skor till alla fötter! :D

Titta så stora skor det fanns:


Haha, skämt å sido, såklart var det ingen riktig sko som man kunde köpa och självklart fanns det inte så stora skor till salu där. :P Men tyckte den var värd att komma upp på bloggen och fotas! :D Det är inte ofta man ser så stora skor. ^^

Nu minns jag tyvärr inte vilka dagar allt har hänt, så jag skriver bara om vad vi gjorde där. :) Men en dag fotade jag i alla fall ett piratskäpp som fanns där! :D Det var någon slags kryssnign som man kunde åka på, men alla kryssningar var dock för dyra för oss att åka på så det blev inga kryssningar. :)

Men såhär såg i alla fall piratskäppet ut:




Sedan kunde mna även gå in i skeppet helt gratis och titta in. :) Självklart gjorde jag det! :D Liksom varför inte, när det inte kostar. ^^

Vi gick också in i katedralen som fanns i stan. :) Fick dock inte så många bra bilder därifrån. Men det var verkligen fint där! :D Det kostade inte heller något att gå in där. :)



Inuti katedralen:






Vi åt middag på en jättefin restaurang någonstans i stan också. :) Lemon tree garden hette det. :) De hade ett jättehäftigt lås inne på toaletten, så jag fotade den också. xD Maten där var helt okej. :)

Toalettlåset:


Det fanns även en instruktion till låset:


Haha, det var lite udda tyckte jag. ^^ Men det var riktigt fint där. :D Dock var den sista restaurangen vi åt på bäst! :D Alltså den vi åt på näst sista dagen. :) Maten där var verkligen smakrik, vilket den inte hade varit på någon utav de andra restaurangerna vi åt på. Så vi gav de 85 kr i svenska kronor i dricks. :) Jag åt lammspett och det smakade riktigt ljuvligt! :D

Näst sista dagen köpte jag även en jättesöt nalle! :D Jag älskar nallar, de är riktigt söta och jag vill bara gosa söönder de! xD Såhär ser min älskade nalle ut som jag köpte:



Jag slänger upp en till härlig bild från Kreta. ^^ Får skriva mer om Kreta imorgon, kunde inte skriva mer, blir för mycket då. xD

 

Dagarna på Kreta

Nu tänker jag fortsätta att skriva om dagarna på Kreta. :) Får dock dela upp allt, annars blir det för långt med alla bilder. xD Tog ju som sagt 110 bilder där. :P

Dag 3:

Vi gick till ett stort fort där, det var verkligen stort och jättehäftigt! :D Älskar sådanna utflykter! :D Att upptäcka och gå på sevärdheter. :) Det var dock sjukt varmt, så det var den enda nackdelen. Tror att temperaturen låg på 40 grader i solen. Svettet bara rann ner när man gick där. xD

Bilder på fortet






Det var även ganska billigt att besöka fortet, 100 kr (i svenska kronor alltså) kostade det om man tog familjepriset, annars var det 40 kr per person. :) Det fanns även små byggnader inne i fortet, alltså på insidan. :)

Här är bilder från ett av husen inuti fortet





Det fanns även sådanna "utsiktsplatser" eller vad man ska kalla det för, där man kunde se ut. :) Jag gick in i en av dom, man var dock tvungen att ducka för alla dörrar/öppningar var så låga. :P

Såhär såg "utsiktsplatserna" ut:



Och såhär såg det ut när man tittade ut genom fönstret (det fanns 3 fönster inne i en sådan)


En till bild fotad från sidan av utsiktsplatsen:


Sedan fanns det ett ställe där de haft sina fängelser, sådanna som man kan se i vissa filmer från just dne här tiden. Sådanna där fängelser under jorden, sen har de bara ett galler som öppning uppe på taket.


Det här var nog ingången till fängelset




Sedan fanns det en liten Globenliknande byggnad där också :P



Såhär såg det ut inuti den:


Lite andra byggnade fanns det också där, det fanns en kyrka också där, man såg kyrkklockan. :) Men det mesta låg kvar i ruiner. En del hade de säkert byggt om också. :) Men det var riktigt häftigt och en riktig härlig utsikt från fortet! :D Det här var nog en av de bästa sakerna som var under resan. :)

Byggnader:




Kyrkklockan:


Utsikt från fortet



Kreta

Nu är man hemma i Sverige igen. Tråkigt, tråkigt. Vill tillbaka, bort från den riktiga verkligheten. Men jag har verkligen haft det helt underbart! :D <3 Har njutit av varenda sekund! :D En äkta familjesemester har det varit!
  Det känns som om jag har kommit lite närmare bror. :) Det känns bra, känns bra att känna att man inte behöver vara blyg inför sin egen familjemedlem. Känns bra att man kan känna att man tillhör en helt vanlig familj, att det inte finns några skumma hemligheter i bakgrunden. För visst är det väl skumt om man är blyg och inte känner sin egen bror, fastän man växt upp i samma hus t.o.m.? Men, nu känns det som att vi har lärt känna varandra lite bättre! :D Vi har t.o.m. kunnat diskutera med varandra, prata på i säkert 30 min non stop! :D Detta har jag liksom aldrig upplevt innan. :) Och allt det här, tack vare vår resa till Kreta! :D<3

Haha, jag får nog lova att dela upp inläggen, annars blir det ett mega långt inlägg. xD Har hunnit med massor i Kreta! :D Eller kanske inte massor egentligen men det har i alla fall känts som det. :) En sak som jag älskar med att resa utomlands - Du glömmer Alla problem, Alla bekymmer, Allt! Det finns bara psoitiva saker i livet just då!

Okej, nu börjar jag skriva lite om de första dagarna:

Vi kom dit sent på kvällen, planet landade ungefär kanske 12 på natten. Vi var i alla fall framme vid hotellet 01.30 ungefär. Så vi var jätte trötta och lade oss på en gång efter att ha checkat in. Hade ont i min piercing, hade ju bytt till ring.

Såhär såg ingången till hotellet ut. Det var en tiger på vardera sidan om trappan upp till hotellet. Jag kunde inte fota hela ingången för då var jag tvungen att stå på bilvägen, vilket inte är att rekommendera då de kör som tokar där. xD



Nästa dag badade vi i poolen, poolen var på hotelltaket så det var riktigt varmt där. :) Den var inte jätte stor men den var inte heller för liten, utan den var lagom och solstolarna räckte också oftast, vilket var bra. :)
  Vattnet blev tyvärr också lite varmare under dagen, nästan så varmt att det inte ens var skönt att bada där. Vi gick även en sväng och letade efter en piercingstudio eller något liknande på stan. Hittade en men det var tyvärr inte öppet. Så jag fick vänta tills nästa dag innan jag kunde byta ringen till en stav.

Nästa dag åt vi frukost på hotellet, det var frukostbuffé där. Sedan efter det drog vi till piercingsaken (det var inte direkt en studio som man kunde kalla det för). Jag bytte till min stav jag hade haft från början, piercaren sa att ringen hade skärt upp hålet i min läpp ännu mer, att den hade skavt in i läppen och han kallade det något för "snake split". Förstod inte riktigt vad han menade med det. xD
  Men efter bara en stund fick jag gå dit och byta till en större stav då kulan på den första hade ramlat av. Sen dess har den läkt fint och inte krånglat. :) Jag tackar för det! :D

Resten av dagen gick vi runt på stan hela dagen och typ badade. :) Skriver mer imorgon, orkar inte skriva mer just nu. xD

Jag längtar tills A kommer hit! <3 Saknade A en massa under den här resan! <3 Förresten är jag ju flygrädd så jag hade panik innan vi ens kommit på planet när vi åkte till Grekland. xD Men flygresan hem var dock inte alls lika farlig. :)

Hejdå Sverige!

Nu åker jag snart till Kreta om någon timme. Har lite bråttom,vi ska åka och äta snart, sen kommer taxin och kör oss till Arlanda. :)
Jag kommer att sakna A en massa! :o Vill inte vara utan A en hel vecka, kommer sakna dig enormt mycket nalle! <3 Men sen är det inte lång tid kvar tills A kommer hit! :D Wie, längtar! :D

Nu måste jag tyvärr skynda mig, hejdå! :D Ha det så bra alla! ^^ <3

Ensam och beroende av människors närhet



Japp, såhär kan det se ut när man har haft tråkigt! :) Gjorde klart det där nyss. Har fyllt i rutor med bläck på rutat papper, ifall ni har lite taskig syn. xD Gud så tråkigt jag har nu. -.- Sitter och glor just nu, tänker lite och försöker vara social på sms men typ ingen svarar. o_o

Känner mig ensam just nu. Är så jävla beroende av människor, jag kan fan knappt vara ensam en timme utan att känna mig ensam! -.- Jag måste ha kontakt med någon hela tiden, antingen vis sms, msn, irl eller något sådant. Känner mig annars ensam. Så jävla drygt, trött på att hela jävla tiden måste ha kontakt med någon. Det sägs ju att människor är flockdjur men inte fan känner jag eller har stött på någon som inte kan vara utan kontakt med någon på några timmar utan att bli helt depp.

Är trött på att att det måste vara såhär, det kan inte heller vara kul för mina vänner/kompisar, jag menar att jag smsar de hela tiden, alltid vill ha kontakt med de. I och för sig så vet väl knappt någon om detta.
  Men detta är anledningen till varför jag smsar så jävla mycket, för jag måste ju ha någon slags kontakt med människor. Dessutom träffar jag sällan människor, umgås väldigt sällan med folk, det är därför det blir sms eller msn. Och mina två vänner som jag har bor längre bort så det går ju inte att vara med de så ofta tyvärr.

Orkar inte att allt känns åt helvete nu. -.- Vill sova, ska försöka sova. Orkar inte känna, orkar inte tänka. Vill bara bort från allt. Bort från detta helvete. Ja, jag upplever detta som ett helvete just nu, det här är min jävla värld.

Okej, jag ska inte klaga, det finns folk som har det mycket, mycket värre. Men, man måste fan få klaga ibland.

Nu ska jag försöka sova, eller ladda ner någon film, bye!


Rädsla

Nu sitter jag inne på mitt rum, med neddragna persienner. Varför de är neddragna är för att jag inte vill att folk ska se mig. xD Idag har jag än så länge bara packat lite till resan.
  Tänkte gå iväg och köpa glass från kiosken som ligger kanske ca 100 meter bort också idag. Men det blev ju dock inte av för att H inte ville följa med och då skiter jag i köpet, eftersom att jag inte vågar gå dit själv. Alltså det känns som om jag gömmer mig för människor! :o Speciellt när jag inte umgåtts med folk på länge.

På tal om umgås - Igår var jag med H och hennes kompis. :) Det var riktigt kul, vi cyklade ner till centrum och handlade. Sedan när vi kom hem pratade vi och sparkade boll till varandra. Det kändes härligt att umgås lite med människor! :D Brukar ju sällan göra det. :P

Jag frågade även om det brukar vara mycket folk på stranden där H badar, hon svarade att det är väl rätt mycket folk. o_o Scary ifall A och jag badar där sen! :( Men vafan, jag måste kunna göra någonting, rädslan får inte hindra mig totalt, hur rädd jag än är.

 Usch, jag fruktar lite inför Kreta-resan, alltså att gå till stranden när det ligger massa folk där. o_o Helst av allt vill jag gå någonstans där det inte är en enda människa! Så underbart det hade varit, inget att oroa sig över, inget att vara nervös över, inga jobbiga tankar snurrandes i huvudet - Härligt helt enkelt! :D Fast sen när jag väl går dit så lugnar jag ner mig efter ett tag, brukar alltid vara så.
  Alltså jag blir rädd när jag ska t.ex. gå till kiosken, då känner jag att jag verkligen inte vill och vågar, men när jag väl gjort det känns det okej. :) Men jag undviker helst att gå till affärer ensam. xD Och ju längre tid det tar mellan varje gång jag går till t.ex. kiosken här borta, ju större blir rädslan när der är dags nästa gång att gå dit.

Alltså jag undrar hur fan det ska gå i framtiden.. o_o


Hemma från träningen

Nu är man hemma från träningen, vilket jag varit ett tag. xD Tränade bodystep med C som tidigare nämnt. :) Det var sjukt jobbigt! :o Men fördelen var att man kände sig pushad (stavning?) till att fortsätta! :D Det kändes liksom bra, man kände att man verkligen ville fortsätta, vilket jag sällan gör på gymmet. :)
  Ska testa träna step och kanske gympa senare också. :D Det här är nog något för mig tror jag, jävligt billigt är det också. :)

Nu sitter jag bara här vid datorn och skriver med lite trevligt folk på msn. :)

Jag saknar A! o_o Han svarar inte på sms. o_o <3 Naaw, nu har jag fått ett nytt smeknamn av honom också - Tiger. xD Fast när jag hör ordet tiger tänker jag på en vuxen tiger, han tänker dock på en tigerunge. xD Naaw, så sött. ^^ Tiger och nalle, bästa vänner! :D<3
  Wie, hoppas på fint väder när han kommer också så kan vi ju bada. :) Har inte badat i år ännu men ska göra det när familjen åker till Kreta! :D

Skorna som jag har beställt kommer om ca 2 veckor förresten, de hade inte skorna på lager. o_o Jag längtar efter dem! xD

Nej, nu ska jag fortsätta vara social på msn och skicka ett nytt sms till nalle och se om han svarar. ^^ <3


Dagens planer

Dagens planer är följande:

- Köpa nya flip-flop
- Träna bodystep med C

Ja, dessa är då mina planer för idag. o_o Inte många alls, men så är ju mitt liv inte så speciellt händelserikt heller.

Men på lördag blir det Kreta, längtar! :D Dock hatar jag känslan när planet lyfter. :o Så jag kommer att sitta stelt som tusan, ha ett hårt grepp om armstöden med båda händerna, blunda hårt och försöka tänka på något annat. Är extremt rädd när planet lyfter, känslan är så himla obehaglig. :o

Sedan den 25:e komme troligtvis nalle hit! :D Wie! :D<3 Haha alltså A, som jag kallar för nalle. :) xD Naaw! :D Längtar en massa! :D Tack A, för att du räddar några dagar i mitt liv! :D <3 xD

Igår var jag som sagt inne i stan, böt min piercing i underläppen till en ring med en kula/plupp. :) Ser jätte konstigt ut, men det är för att jag är så ovan. :D Men börjar dock vänja mig nu. :) Haha läppen gör ont som fan också. :( Vaknade med en ganska obekväm smärta, men man överlever! :D Vill man vara fin får man lida pin, som det heter. ^^

Nu ska jag vara social med A på msn! :D<3 *vinkar hejdå*


Stan imorgon

Hej! Idag har jag jobbat hela dagen, eller halva, beror på hur man ser på saken. :P Sedan så tog jag cykeln ner till gymmet och gymmade! :D Måste ju fan träna hårt nu, tappat skit mycket. -.- Ska kanske även träna bodystep med C på torsdag om hon tänker träna då. :) Vill inte gå dit själv. xD Men alla andra dagar i veckan ska jag gå en timmes promenad. :)

Planerna inför imorgon är att åka in till stan på återbesök av min piericng i läppen, den ser dock bra ut nu. :) Så jag kanske byter till en ring sedan! :D När jag ändå är på piercingstudion tänker jag även kolla upp min ögonbrynspiercing som har börjat krångla igen! :o Det är jätte drygt! :o
  Den har nämligen börjat vara tror jag och igår kliade den och idag har jag fruktansvärt ont i den. Det kom lite blod också. Jag tror nästan den är på väg att få en infektion. Jag orkar inte det en gång till! :o Men men, man gör ju allt för att få ha kvar bebisen. ^^ Haha ja, ni ser rätt, jag kallar min piercing för bebis. xD Men liksom, det skulle inte kännas som jag ifall jag tog bort de. :P
  Men vi får hålla tummarna för att den läker snarast! :)

Sedan ska jag även in till apoteket och hämta ut medicin. Mer än så vet jag inte vad jag ska göra. :P Förutom att gå promenad. :)

De senaste dagarna har varit väldigt jobbiga. Haft panikkänslor och väldigt jobbiga skamkänslor. Har inte kunnat titta mig i ögonen eller knappt ens kunnat tänka på mig själv utan att känna skam. Hade en längtan efter att bara spy upp allt jag ätit för någon dag sedan, tror det var i förrgår, men sedan greps jag av dessa skamkänslor. Jag skämdes så oerhört mycket, skämdes över att tänka den tanken på att jag verkligen ville göra det, ville spy upp allt.
Jag stod i badrummet, skulle gå därifrån, jag fick undvika att ens se en liten skymt av mig själv för jag skämdes så oerhört när jag ens bara tittade på mina fötter. Jag ville inte se mig, inte höra mig, inte tänka på mig, ville att jag skulle suddas bort totalt ur mitt huvud.

Jag har aldrig tidigare upplevt sådanna starka skamkänslor att jag inte ens klarar av att se mig själv, se en liten skymt av mig själv i spegeln. Samtidigt som jag hade dessa skamkänslor hade jag även panikkänslor, panik över att jag skämdes så mycket och inte visste vad jag skulle ta mig till och panik över min vikt.

Det här har inte varit några enkla dagar för mig, hela tiden snurrade bantningstips i huvudet på mig, hela tiden snurrade endast tankar fokuserade på min vikt i huvudet. Så fort jag fick en sekund över att tänka så var det vikten jag tänkte på och när jag tänkte på den blev jag ledsen och fick panik. Det kom tårar, tårar i ögonen, även på jobbet. Helst av allt ville jag gömma mig hos A. <3 För med honom känns allt så himla bra, så himla tryggt. <3

Men idag har jag dock inte haft några sådanna här problem! :) Nej, nu avslutar jag inlägget såhär så att jag får något att skriva imorgon! :D Bye bye. ^^

Kreta på lördag!

På lördag blir det att åka till Kreta med familjen! :D<3 Vi ska sova på ett hotell som heter Hotel Achillion. :) Det var både nära till stranden och stan, så det är ju perfekt! ^^

Vi ska stanna i Kreta en hel vecka, så då kommer jag att bli oaktiv på bloggen också. Men det ska bli riktigt roligt att åka dit! :D Jag har aldrig varit i Grekland förut, men det verkar härligt. :) Äntligen blir det lite bad i sommar också! :D xD Har nämligen inte badat i sommar ännu men jag tycker inte om att bada i Sverige. o_o :P

Sedan den 25:e kommer förhoppningsvis nalle hit! :D Wie, hej nalle! :D xD Naw, älskade sötnos! :D Åh, jag hoppas verkligen att han kan komma, måste träffa sötnosen. o_o <3 Alltså nu pratar jag om A ifall ni undrar. xD Han har många små söta smeknamn den lilla gulliga nallen! :D

Saknar nalle nu. o_o Hans mobil har dött och jag kan inte skriva med honom förrän efter 19.00! :o Pandan orkar inte vänta så länge! o_o Men pandan måste hålla ut, för nalle är bäst i världen. :D<3

Som sagt, A är bäst i världen, så det så! ^^ (Haha, A kommer säkert att bli glad när han får läsa det här. xD)

Shopping!

Igår var jag faktiskt och shoppade lite! :D Vi åkte till barkbarby och handlade där. :)

Jag köpte denna mobil:

 
Det är 5 megapixelkamera på den! :D Wie, perfekt till konserter! :D

Sedan köpte jag en ny datormus från märket Trust till min dator. :) Den kostade endast 99 kr! :D Billigt, billigt. ^^

Såhär ser den ut:




Allt detta är inhandlat från Mediamarkt! :D

Sedan när vi kom hem beställde jag skorna från xplosion.nu! :D Här är en länk till skorna:
http://www.odiumclothing.net/index.asp?main=/generated/article3_778_0_0_0_0.asp&extra=83-0

Det går ju tyvärr inte att direktlänka från xplosion.nu, så jag fick länka från odiumclothing.net istället. ^^

Är riktigt nöjd med mina köp. ^^

Saknad

Idag är det en härlig solig dag! Men själv sitter man bara inomhus och deppar igen.

Har tvättat lite kläder idag. Magen är degig men vill ändå ha något gott.
  Orkar inte ha det här livet, vill ha något spännande, händelserikt. Känner mig ensam, orkar inte det. Vill vara hos trygga nalle, han är bäst! <3 Med honom känner man sig aldrig ensam. <3 Älskade nalle, vill vara hos honom nu.. <3 Saknar dig en massa!


Bror fyller år idag! ^^

Idag har jag jobbat från 13.00 till 17.00, funderar på att jobba nästa vecka också för att tjäna lite extra pengar! ^^ Idag var det helt okej att joba, fick göra lite nya grejer. :) Eller inte nya, men det blev lite variation ändå. Haha jag orkar inte skriva vad det är jag gör, för jag vet inte ens vad det heter. Men enkelt sagt så är det maskiner som "klipper" ut en massa saker och så måste jag rensa de. Jag jobbar alltså på en firma där de gör bildekorer, skyltar m.m. :) Ett helt okej jobb. ^^
  Jag jobbar dock inte regelbundet utan bara då det finns jobb jag kan göra och när jag vill. Det är pappas firma.

Efter jobbet så åkte vi hem till bror, där åt vi oxfilé med pomesfrites (stavning?). Till efterrätt blev det frukttårta! :D Riktigt gott var det! :D Bror fyller år så vi firade honom. :)
  Jag har varit där hela kvällen och det var riktigt mysigt. ^^ Läste lite i gamla Close-up tidingar också. :) Haha, jag läste en intervju med gitarristen i August burns red och han hade ca 600-800 cd-skivor som han har köpt i sitt liv! :o Sedan påstod han att det inte var så många. xD I mina öron lät det som en väldigt stor samling! ^^

Sedan har jag saknat A, saknar hans kramar och hela honom. Naaw, min älskade lilla nalle, jag saknar dig en massa! :) <3 Aaw, jag blir så rörd när jag tänker på honom! :D Pandan tycker om dig en massa, nalle! :D Haha jag är pandan och han är nallen ifall ni undrar. xD :D

Nu ska jag faktiskt svara på sms av min nalle A och sedan sätta mig och spela Star stable. xD Ett hästspel där man ska göra olika uppdrag och så, fastnade för det i förrgår och nu har jag suttit och spelat det så fort jag har kunnat.
  Dessutom har jag blivit sugen på att köpa ett Nintendo DS eller en PSP. ^^ Haha, men det blir nog inte av, jag brukar bara fastna för spel i en del perioder, sedan är det tråkigt med spel igen. :P

Nej, nu väntar nalle säkert på att jag ska svara på hans sms så nu får jag lov att göra det! ^^ Sedan blir det att spela Star stable, bye bye! ^^

Bilder på pärplattorna

Här kommer bilder på pärlplattorna jag gjort:

En regnbåge!


Läppar ^^


En glass som någon börjat äta på. ^^


Haha, sämst kvalité på dessa bilder. :P Men här får ni en där alla tre syns med förhoppningsvis lite bättre kvalité:


De senaste dagarna

Som jag tidigare skrev i ett inlägg så har vi en vattenskada i huset och hela nedervåningen rivs ner. Men vi kunde dock bo kvar och nu är Internet fixat igen! ^^ Så p.g.a. att Internet inte har fungerat så har jag inte kunnat blogga. Men nu blir jag mer aktiv här igen! :D

Den här veckan har jag åter bara jobbat. Skönt att få lite pengar, har så mycket jag vill spara till. Sedan har jag inte gjort så mycket mer. Smsat med A och hållt på lite med pärlplattorna. Jag lovade ju i ett tidigare inlägg att lägga upp bilder på dem jag har gjort och de kommer upp idag! :D

Annars har den här veckan varit en väldigt jobbig vecka. Har mått väldigt dåligt en del dagar, t.ex. igår och i förrgår. Hade panikkänslor och ville bara riva sönder mig, riva sönder mig i bitar så som man river sönder ett papper. Har inte mått såhär förut, det känns som något nytt. Det känns som en deprimerande känsla samtidigt som det känns som om man har panik. Panik över att få bort de där äckliga kilona från kroppen, panik över att man är så ensam, panik över att ens liv ser ut som det gör.

Min rädsla; det är erat jävla fel! Det är ni som har fått mig att bli så rädd för människor, ni som har fått mig att tappa tilliten på folk, det är ni som har förstört för mig! Det är erat fel, ni som har mobbat i flera år. Tänk er hur ni har förstört mitt liv sakta men säkert.
  Det är ni som har förstört mitt självförtorende totalt.

Ni har sakta skurit min själ blodig och nu sitter ärren fast med superlim. De går att lossa lite ibland men de lossnar inte helt. De kommer att sitta där för evigt. Jag kommer aldrig att kunna bli av med rädslorna helt, aldrig att kunna bli helt som förut, jag kommer aldrig att kunna bygga upp min tillit till folk helt, jag kommer aldrig att kunna få ett bra självförtroende. Allt det här tack vare er, tack vare er som mobbat!

Vreden i mig känns stor, jag önskar att ni kunde få veta att ni har förstört mitt liv. Det har legat i tusen bitar men jag bygger sakta upp det igen men jag kommer aldrig att hinna bygga upp det helt, det kommer alltid att ligga spillror lite här och var. Men jag försöker bygga upp det igen, försöker bygga upp mig själv. Försöker stoppa blödningen från min själ, lägga plåster på dem och laga min själ. Den är trasig, det kommer den alltid att vara. Jag kommer inte kunna laga den helt.
  9 år har redan gått och jag har knappt kommit någon vart, inte ens med hjälp har jag kunnat komma så långt jag har velat..

RSS 2.0